Personuppgiftslagen (PUL) ersättas av Dataskyddsförordningen (GDPR_ General Data Protection Regulation). Här kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter. För oss är det viktig att du som kund ska känna dig trygg vid besök på vår hemsida.

Doris Mosaic Design Shop (Dorottya Csatarine Nagy), orgnr: 7912098089, Granitvägen 67, 59153 Motala ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter.

Vilka personuppgifter vi samlar in

-Namn
-Adress
-E-postadress
-Telefonnummer
-Personnummer
-Köphistorik hos Mosaic Design Shop

Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning . Vi värnar om din integritet och säkerhet och samlar därför inte in fler uppgifter än vi behöver. Vi sparar personuppgifterna så länge som vi är skyldig att göra det för att följa krav enligt lag. Uppgifterna säljs aldrig vidare till tredjepart.

Kontaktformulär

Vi sparar dina uppgifter (Namn, E-post)  från kontaktformulär 4 månader för kundtjänständamål, men den insamlade informationen inte används för marknadsföring.

Delar vi din information till andra?

Vi kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part för att fullgöra vårt åtagande mot dig som kund. Detta görs till fraktbolag och bokföringsbolag.Personuppgifter kan vidare komma att lämnas ut av oss om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter, för att tillvarata våra rättsliga intressen.

Vilka är dina rättigheter?

Vi vill vara öppna med hur vi behandlar dina uppgifter. Om du vill få insyn i de personuppgiftsbehandlingar som rör dig har du rätt att begära information.

Du har rätt att begära att dina personuppgifter rättas om uppgifterna är felaktiga. Inom ramen för det angivna ändamålet har du också rätt att komplettera eventuellt ofullständiga personuppgifter.

Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter som vi behandlar om uppgifterna inte längre är nödvändiga för de ändamål för vilka de har samlats in eller behandlats.
Om du har fråga tveka inte att kontakta oss: info@mosaic.nu

Information om cookies

Vår webbplats använder cookies (kakor). Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med cookies få tillgång till information om att webbplatsen innehåller cookies, samt ändamålet/användningen av dessa.
Du som användare ska också ha möjlighet att samtycka om att kakor lagras på datorn, vilket kan ske genom inställningar i den webbläsare du använder.
Vad är cookies?
Cookies är små textfiler bestående av bokstäver och siffror. Dessa skickas från vår hemsida eller våra partners servrar och sparas på din enhet enligt nedan. Vi använder oss av olika cookies:
• Sessionscookies är en tillfällig cookie som upphör när du stänger din webbläsare eller app.
• Varaktiga cookies är cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dom eller de går ut.
• Förstapartscookies är cookies satta av webbplatsen du besöker.
• Tredjepartscookies är cookies satta av en tredjepartssida.

Varför använder vi cookies?

• För webbanalys. Till exempel för att få information om hur besökare interagerar med webbplatsen.
• För att förbättra din upplevelse. Exempelvis för att skapa personliga erbjudanden, göra det möjligt för olika tjänster och funktioner att fungera som dom ska.
De cookies vi använder förbättrar de tjänster vi erbjuder dig. Några av våra tjänster behöver faktiskt cookies för att fungera som dom ska, medans andra helt enkelt finns för att göra våra tjänster mer lätthanterliga eller smidiga för dig.

Nödvändiga cookies är helt nödvändiga för att kunna erbjuda våra grundläggande funktioner & tjänster, t.ex. inloggningar, eller tex kundportal. Våra tjänster skulle inte fungera utan dessa cookies.
Analyscookies tillhandahåller övergripande analytisk information avseende din användning av våra tjänster.
Funktionscookies möjliggör för att spara inställningar såsom språk/webbläsarinställningar eller om vi ska förifyllda dina uppgifter i t.ex. formulär Utan dessa cookies skulle vi inte kunna skräddarsy våra tjänster enligt dina önskemål. Dessa cookies är nödvändiga, eftersom det är grundläggande för våra tjänster att din upplevelse med oss ska vara så bra & smidig som möjligt.
Säkerhetscookies gör våra tjänster och din data trygg och säker, eftersom de hjälper oss att upptäcka bedrägerier/hackningsförsök och skyddar din data på rätt sätt. Eftersom detta är en otroligt viktig del av våra tjänster, är dessa cookies helt klart nödvändiga.
Tredjepartscookies
Mosaic Design Shop arbetar med flera aktörer som sätter sina tredjepart cookies på vår webbplats. Information som samlas in via dessa cookies kan delas med oss men också användas i andra syften.
Detta ansvaras & kontrolleras av respektive leverantör som levererar dessa.

Google analytics/search console

Mosaic Design Shop använder detta verktyg för spårning & analys av våra besökare. Google står för att användare förblir anonyma och att ingen identifierbar information skickas eller delas.

Hur tackar jag nej till cookies?

Om du inte accepterar cookies kan du konfigurera din webbläsare så att cookiefiler inte laddas ner i din dator. Då stängs alla cookies av. Tillfälliga cookies är dock nödvändiga för att kunna navigera på vår hemsida, hemsidan kommer inte fungera om inte tillfälliga cookies accepteras.
Om du inte vill att data ska kunna samlas in om dig enligt ovan kan du blockera cookies från tredjepartcookies i din webbläsare.